Denizli Rengarenk Çiçek Açtı

Denizli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bahar mevsimiyle birlikte çiçek dikimine ağırlık verdi. Parklar ve...

Denizli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bahar mevsimiyle birlikte çiçek dikimine ağırlık verdi. Parklar ve şehirlerarası yollar başta olmak üzere kentin dört bir tarafına binlerce çiçek dikilerek şehir rengarenk hale getirildi.

Denizli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından mevsimine göre dikilen çiçekler, park, bahçe, kavşak, meydan ve yol kenarlarını süslemeye başladı. Müdürlük, bahar döneminde hercai menekşe, lahana çiçeği, çuha çiçeği, şebboy, nergis, sümbül, portakal nergisi, papatya, kasımpatı ve lale gibi çeşitli türden binlerce çiçeği toprakla buluşturdu.

Reklam
Reklam

Kentte fidan dikimm kampanyaları ile de kentin yeşil alan miktarı arttırıldı. Öğrencilerin ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği fidan dikim kampanyaları sayesinde binlerce ağaç toprakla buluştu. Üst yapı projesinin tamamlandığı alanlar da ağaç dikilecek şekilde projelendirilerek yerlerine fidanlar dikildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: