Denizli: "Sizden iyi futbol beklemiyorum"

Ankaragücü karşısında alınan 3-1'lik galibiyet sonrası soyunma odasında oyuncularını kutlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin "Mutlu sona ulaşmaya 180 dakika kaldı. Sizden biraz daha dikkat ve özveri istiyorum. Bunları başarırsak şu an yürüdüğümüz sırat köprüsünü başarıyla geçeriz" dediği öğrenildi.
Lig Tv'nin haberine göre; Futbolcularından artık iyi futbol beklemediğini de dile getiren başarılı teknik adamın "Önemli olan artık yerimizi korumak. Şunu unutmayın ki haftalarca bizim yaşadığımız stres ve sıkıntıyı şimdi bizi takip edenler yaşıyor. Bu nedenle onların eline koz vermemek için kalan iki maçtan da 3'er puanla ayrılmamız lazım" dediği belirtildi.
Oynadığı futbol ve attığı iki gol nedeniyle Bobo'ya teşekkür eden Denizli'nin, "Bu dönemlerde üzerine çok geliyorlar ancak sen bunlara kulağını tıkayıp işini yapıyorsun. Böyle devam et ve Beşiktaş'ta ayrı bir yerin olsun" diyerek Brezilyalı golcüyü motive ettiği belirtildi.
Kendisine Yunanistan'dan teklifler geldiği iddia edilen Bobo ise maç sonrası Lig Tv'ye yaptığı açıklamada böyle bir tekliften haberi olmadığını dile getirdi.

Reklam
Reklam