Denizli Valisi Demir: "Denizli İl Özel İdaresi Tarafından Okullardadevam Eden Güçlendirme Çalışmaları Için 4 Milyon100 Bin Lira Ödenek Tahsis Edildi"

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli İl Özel İdaresi tarafından okullarda devam eden güçlendirme çalışmaları için 4 milyon 100 bin lira

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli İl Özel İdaresi tarafından okullarda devam eden güçlendirme çalışmaları için 4 milyon 100 bin lira ödenek tahsis edildiğini bildirdi.

Demir, yeni eğitim öğretim yılına hazırlık çalışmalarına ilişkin olarak valilik makamında, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İbrahim Özsoy, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Edip Yılmaz ile toplantı yaptı.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Demir, ilde bulunan anaokulu ile ilköğretim ve ortaöğretim okullarının, İl Özel İdaresi finansmanı ve hayırsever destekleriyle yeni yıla hızla hazırlandığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Demir, toplantıda okullardaki fiziki iyileştirme, güçlendirme ve spor tesislerinin bakım onarım işlerinin son durumlarının görüşüldüğünü, tüm çalışmaların 2012-2013 eğitim öğretim yılı başlangıcına kadar tamamlanması yönünde talimat verdiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Denizli İl Özel İdaresi tarafından okullarda devam eden güçlendirme çalışmaları için 4 milyon 100 bin lira ödenek tahsis edildi. İlde 5'i ilköğretim olmak üzere 10 okulda güçlendirme çalışmaları devam etmektedir. Anaokulu, ilköğretim ve ortaöğretim onarım ve yakıt dönüşün işleri için ise bu yıl toplam 8 milyon 553 bin lira ödenek ayrıldı. İl Özel İdaresi'nce toplam 131 okulda onarım çalışmaları sürdürülüyor. Bu yıl ayrıca, spor tesisleri yapım ve onarımı için de toplam 3 milyon 200 bin lira ödenek tahsis edilerek, 8 spor tesisinde çalışma yapılıyor."

Muhabir: Mustafa Çiftçi / Mustafa Dermencioğlu / Ayten Aydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: