Denizli Valisi Demir, Kaklık Lojistik Merkezi'ni inceledi

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, TCDD 7. Bölge Müdürü Enver Timurboğa ile birlikte Kaklık Lojistik Merkezi'nde...

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, TCDD 7. Bölge Müdürü Enver Timurboğa ile birlikte Kaklık Lojistik Merkezi'nde incelemelerde bulundu. İnceleme gezisine 7. Bölge Yol Müdürü Kadir Kunter, Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Kaklık Belediye Başkan Vekili Fikret Buran ve Denizli Gar Müdürü Adnan Tunca da katıldı.
Merkezdeki çalışmaları inceleyen Vali Demir, Timurboğa ve Kunter’den son durum hakkında teknik bilgiler aldı. Çalışmaların hızlandırılması ve eksikliklerin giderilmesi konusunda da talimat verdi.
Kaklık Lojistik Merkezi tam kapasiteyle hizmete açıldığında, şimdiye kadar karayoluyla İzmir Limanı'na Ballık Boğazı’ndan giden mermer, Denizli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tekstil ve diğer sanayi ürünlerine kolaylık sağlamış olacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz