Denizli Valisi Demir Ve Protokol Üyeleri, Bayram Ziyaretlerinde Bulundu

Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve protokol üyeleri, Kurban Bayramı nedeniyle yetiştirme yurdu, çocuk yuvası, huzur evi ve şehitliği ziyaret etti.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve protokol üyeleri, Kurban Bayramı nedeniyle yetiştirme yurdu, çocuk yuvası, huzur evi ve şehitliği ziyaret etti.

Bayram ziyaretlerine, Vali Abdülkadir Demir ve eşi Nurtaç Demir, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Belediye Başkanı Osman Zolan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ferdi Korkmaz, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile daire müdürleri katıldı.

Demir ve beraberindekiler, yetiştirme yurdunu ziyaret ederek, çocukların bayramını kutladı. Yurtta kalan çocuklara bayram harçlığı veren Demir, "Türk toplumunu diğer toplumlardan ayıran en önemli özellik bayramlarımız. En önemli gücümüz ailelerin bu bayramlar vesilesiyle biraraya gelmesi. Bugün Denizli ailesi de sizlerle birlikte. Siz bu ailenin en önemli unsurlarısınız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Daha sonra çocuk yuvasındaki çocuklarla biraraya gelen protokol üyeleri, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Denizli protokolü, huzurevini de ziyaret eederek huzurevi sakinlerinin Kurban Bayramını kutladı, ardından şehitliklere karanfil bıraktı.

Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Halil Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz