Denizli’de 12.12.12 Çılgınlığı

Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan 12.12.12 tarihinde evlenme çılgınlığına Denizli’den de 55 çift katılıyor.Denizli’de hayatlarını...

Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan 12.12.12 tarihinde evlenme çılgınlığına Denizli’den de 55 çift katılıyor.

Denizli’de hayatlarını unutulmaz bir günde birleştirip 12.12.12 tarihinde evlenmek isteyen çiftler, nikah salonlarında yoğunluk yaşanmasına neden oldu. Normal günde en fazla 10 çiftin evlendirildiği nikah memurluklarına 12 Aralık için başvuranların sayısı 4 kat arttı. Denizli Belediyesi İncilipınar ve Sevindik Nikah Salonları'na 12 Aralık’ta evlenmek için şu ana kadar 55 çift başvurdu. Denizli’de 12.12.12 tarihinde evlenmek isteyen çiftlerin 6 ay öncesinden nikah memurluklarından gün almaya başladığı açıklandı.

Reklam
Reklam

Denizli Belediyesi, bu özel günde hayatlarını birleştirmek isteyen çiftlere, nikah törenlerini mutlu geçirebilmeleri için ekstra çalışma başlattı. Normal günde öğle saatlerinde başlayan nikah işlemleri, 12 Aralık’ta sabah saatlerinden itibaren yapılacak. Yaklaşık 20 dakikada bir evlilik işlemi gerçekleştirilecek.

Çiftlerin nikah salonlarında tören saatini de günün tarihiyle aynı sayı sıralaması olan saat 12.12'de yaptırmak için özel istekte bulunduğu ifade edildi. Nikah memurluklarına 12 Aralık'ta evlenmek için randevu alıp evrak işlemlerini sürdüren çok sayıda çiftin olduğu ve bu çiftlerin işlemlerini tamamlamasıyla sayının daha da artmasının beklendiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: