Denizli'de 15 Temmuz Şehitleri Için Mevlit

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'de, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında kentteki tüm camilerde,

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'de, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında kentteki tüm camilerde, 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu. Kent merkezinde ise stantlar kurularak vatandaşlara lokma ve şerbet ikram edildi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin hafta başında Denizli'deki şehit ailelerini ziyaretiyle başlayan 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri devam ediyor. Kentte 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili yapılan konferansların ardından, bugün kentteki tüm camilerde 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler için mevlit okutuldu. 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü öncesi, kent meydanı bayraklarla donatıldı. Stantların kurulduğu alanda lokma ve şerbet ikramı yapıldı. Ayrıca 15 Temmuz temalı resim ve fotoğraf sergisi meydandaki yerini aldı.

Reklam
Reklam

Delikliçınar Yeni Camii'de cuma namazının ardından okunan mevlide, Vali Hasan Karahan ve Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan da katıldı. Mevlidin ardından, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'na kurulan stantları gezen protokol üyeleri vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Karahan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, lokma hayrının yapıldığı stantlara giderek, vatandaşlara kendi elleriyle lokma ve şerbet ikram etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: