Denizli'de 500 Bininci Fidan Toprakla Buluştu

Denizli Belediyesi'nin bu yıl düzenlediği ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 500 bininci fidanı toprakla buluşturduğu belirtildi.

Denizli Belediyesi'nin bu yıl düzenlediği ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 500 bininci fidanı toprakla buluşturduğu belirtildi.

Şemikler Vadisi'nde öğrencilerin katılımıyla fidan dikim töreni gerçekleştirildi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, doğal kaynakların korunması ve sağlıklı çevre için 9 yılda çok önemli yatırımlara imza attıklarını söyledi.

Yatırım ve projelerini gerçekleştirirken gelecek kuşakları düşünerek hareket etmek zorunda olduklarını belirten Zolan, "Belediye olarak en büyük yatırımı, insanı temel alarak çevre konusunda yapıyoruz. Bugün devraldığımız, kullandığımız, tükettiğimiz ve kirlettiğimiz tüm doğal kaynakları gelecek kuşaklara daha iyi şekilde bırakabilir miyiz - Bu noktadan hareket ediyoruz. Öncelik sıralamasında insanı ve insanın yaşayacağı çevreyi öne alıyoruz. Bu sebeple bu yıl 500 bin fidanı toprakla buluşturduk. İstiyoruz ki Denizli'deki herkesin dikili bir ağacı olsun" dedi.

Reklam
Reklam

Zolan ve öğrenciler konuşmaların ardından birlikte fidan dikerek can suyu verdi.

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: