Denizli'de AB Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu toplandı

Denizli Valiliği Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası'nın 2012 yılı birinci Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurul Toplantısı, Pamukkale Üniversitesi'nde (PAÜ) yapıldı.

Denizli Valiliği Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası'nın 2012 yılı birinci Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurul Toplantısı, Pamukkale Üniversitesi'nde (PAÜ) yapıldı.

PAÜ Rektörlük binası Senato Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Belediye Başkan Yardımcısı Nilgün Ök, PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kaplan, kaymakamlar, kurul üyeleri ile Denizli Valiliği AB Proje Koordinatörü Bilsev Gürsan ve diğer yetkililer katıldı.

Vali Yardımcısı Ertekin, toplantıda yaptığı konuşmada, Denizli'nin AB işbirliğinde geldiği noktanın kayda değer derecede ilerlediğini belirterek, "Kurumlar arasındaki koordinasyon çok önemli. Bu toplantılarla bu işbirliği günden güne gelişiyor. AB Bakanlığına, ilçelerimizin geliştirilmesine yönelik eğitim çalışmalarını destekleyecek proje sunuldu. Denizli, bu kapsamda Avrupa Birliği ve bölgesel kalkınma yaklaşımının güzel örneklerden birisini sergileyecek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

PAÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Selçuk Toprak, üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi verdi, yapılan AB projeleri ve Erasmus hareketliliği hakkında sunum yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: