Denizli'de Afet Konulu Resim Yarışması

Denizli'de "Afetler ve Etkilerinden Korunma" konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Denizli'de "Afetler ve Etkilerinden Korunma" konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine Vali Abdülkadir Demir, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Demirci, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül ile dereceye giren öğrenciler katıldı.

Demir, resim yarışmasında 53, kompozisyonda ise 15 eser arasından dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından 2013 yılının eğitim seferberliği yılı olarak ilan edilmesi ile birlikte, 28 Şubat Sivil Savunma günü ve 1-7 Mart deprem Haftası etkinlikleri kapsamında tüm okulların katıldığı "Afetler ve Etkilerinden Korunma" konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenlenmişti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: