Denizli’de Bayram Hazırlıkları Tamamlandı

Denizli Belediyesi, Ramazan Bayramı tatili süresince vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması için tüm birimlerde nöbetçi...

Denizli Belediyesi, Ramazan Bayramı tatili süresince vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması için tüm birimlerde nöbetçi ekipler oluşturarak olası ihtiyaçları karşılamayı hedefliyor.

Denizli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, bayram süresince vatandaşların sorunlarını çözmek ve acil ihtiyaçlarını karşılamak için oluşturulan nöbetçi ekiplerin, tatil boyunca görev yapacakları, vatandaşların, bayram tatili süresince her türlü problemleri için ALO 153 telefon hattını arayarak belediyenin ilgili birimlerinden yardım isteyebilecekleri belirtildi.

Reklam
Reklam

İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerin vardiya sistemine göre 24 saat boyunca göreve hazır bir şekilde bekletileceği belirtilirken, vatandaşların bayram ziyaretlerini daha rahat yapabilmeleri ve ulaşımda sorun yaşanmaması için de önlemler alındığı kaydedildi.Ramazan Bayramı 1 ve 2'inci günlerinde ise belediye otobüslerinin ücretsiz olacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: