Denizli'de Bilgi Evleri Bin 600 Öğrenciye Ulaştı

Denizli Belediyesi'nin ilk ve ortaokula giden öğrencilerin derslerine takviye amacıyla 5 yıl önce 107 öğrenciyle başlattığı Bilgi Evleri Projesi'nden hizmet

Denizli Belediyesi'nin ilk ve ortaokula giden öğrencilerin derslerine takviye amacıyla 5 yıl önce 107 öğrenciyle başlattığı Bilgi Evleri Projesi'nden hizmet alan öğrenci sayısının bin 600'e ulaştığı belirtildi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Gökpınar Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, öğrencilerin bu mekanlarda, öğretmenler gözetiminde okul dışı boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirtti.

Öğrencilerin, okul dışı boş zamanlarını kötü alışkanlıklardan uzak şekilde değerlendirirken sağlıklı koşullarda, hem ödevlerini yaptıklarını hem de bilgilerle donatıldıklarını söyleyen Zolan, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Öğrenciler, okul dışı boş zamanlarını eğitimci kadrosuyla en iyi şekilde değerlendiriyor. Ödevlerini düzenli bir şekilde yapan, planlı çalışma alışkanlığı kazanan öğrenciler, eksikliklerini giderip, zamanı iyi kullanıp testler çözerek sınavlara hazırlanıyor. Göreceksiniz bilgi evleri ve kurs merkezlerimizde eğitim gören bin 600 öğrenciden birçoğu yarın ülke yönetiminde söz sahibi olacak."

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Nevbahar Kabaklı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: