Denizli’de bir hafta içerisinde 107 trafik kazası meydana geldi

Denizli İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, geçtiğimiz hafta içerisinde 1 ölümlü k, 49 yaralanmalı ve 57 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldiğini belirtti.Konu ile ilgili yapılan açıklamada, kentte bir hafta içerisinde Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde 24 bin 891 otomobil kontrol edildi.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, geçtiğimiz hafta içerisinde 1 ölümlü k, 49 yaralanmalı ve 57 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldiğini belirtti.
Konu ile ilgili yapılan açıklamada, kentte bir hafta içerisinde Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde 24 bin 891 otomobil kontrol edildi. Yapılan kontroller kapsamında 4 bin 372 araç hakkında işlem yapıldığı belirtildi. Öte yandan şehirde bir hafta içinde 1 ölümlü, 49 yaralanmalı ve 57 maddi hasarlı kaza olmak üzere toplamda 107 trafik kazası yaşandığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz