Denizli'de Bir Lise, Mesai Saatleri Dışında Bilgisayar Atölyelerini Halka Açtı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında Denizli'de bir lise, mesai saatleri dışında bilgisayar atölyelerini halka açtı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında Denizli'de bir lise, mesai saatleri dışında bilgisayar atölyelerini halka açtı.

Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük beldesindeki Yaşar Öncan Lisesi ve Tavas Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile mesai saatleri dışında öğretmenlerin, öğrencilerin ve halkın birlikte katıldığı bilgisayar kursu açıldı.

Lise Müdürü Dr. Yüksel Marım, halkın talebi doğrultusunda yılın her günü, 24 saat okulu hizmete açmaya hazır olduklarını belirterek:

Reklam
Reklam

"Her yaştan kursiyerler bilgisayar kursundan yararlanıyor. Ayrıca ücretsiz olan kursların, kursiyerlerin geleceklerine bir artı değer katacağını, halkımızın bundan böyle Halk Eğitim Merkezi'ne gitmesine gerek kalmadan mahallesindeki okula gidererek kurs hizmetlerinden faydalanabileceğini uygulamalı olarak gösteriyoruz.

Halkımızı, 'okullar sadece öğrencilerin eğitildikleri yerdir' fikrinden çıkarıp, 'okullar vatandaşın da eğitildikleri yerlerdir' fikrini aşılamaya çalışıyoruz. İşte o zaman okulumuzun Kızılcabölük'le tam olarak bütünleşeceğini düşünüyoruz."

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: