Denizli'de Doğalgaz Kullanımı

Denizli'de 145 binden fazla doğalgaz abonesi olduğu, 2013'te yapılacak yeni yatırımlarla abone sayısının 170 bine ulaşacağı bildirildi.

Denizli'de 145 binden fazla doğalgaz abonesi olduğu, 2013'te yapılacak yeni yatırımlarla abone sayısının 170 bine ulaşacağı bildirildi.

Denizli'de 2006 yılından beri doğalgaz dağıtımı yapan Kentgaz Denizli Doğalgaz Dağıtım'ın Genel Müdürü M. Akif Tulukcu, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, doğalgaz hizmeti verilen 6 yıllık süre, 2013 yılında yapılacak yatırımlar ve yeni abonelik kampanyası hakkında bilgi verdi.

Sağladığı konfor ve ekonomik oluşu nedeni ile önemli bir ihtiyaç haline gelen doğalgazı daha çok kişinin kullanımına sunmayı amaçladıklarını belirten Tulukcu, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Denizli'de 145 binden fazla abonemiz var, 2013 yılında yapılacak Muratdede, İlbade, Gümüşler Yeni Mahalle, Alpaslan, Sevindik, Fatih, Deliktaş Mahalleleri ve Başkarcı Belediyesi yatırımlarıyla yaklaşık 170 bin aboneye hizmet vereceğiz. Yıl sonu itibariyle de planladığımız yaklaşık 20 milyon lira değerinde bir yatırımı bitirmeyi hedefliyoruz. 2013 sonu itibariyle 1 milyon metrenin üzerinde bir şebeke ağımız olacak. Kentgaz her yıl sistemine yaklaşık 25 bin bir müşteri ekliyor. Denizli'de 228 bin potansiyel konut gözükmekte ve bu yıl ise 185 bin dairenin önüne kadar ulaşmış olacağız. 2007 yılında sanayideki gaz tüketimi 102 milyon metre küptü. Fakat 2008-2009 yıllarında bir düşüş gördük. Bizim araştırmalarımıza göre sanayideki kirliliğin şehre doğru kaydığını görmekteyiz."

Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: