Denizli'de Galericiler Şehir Dışına Taşınacak

DENİZLİ (AA) - Denizli Otomobilciler ve Galericiler Derneği Başkanı Necip İrdem, belediyenin kentteki bütün galericilere 14 Temmuz 2014'e kadar şehir içinden taşınmaları gerektiği konusunda tebligat gönderdiğini bildirdi.

Denizli Otomobilciler ve Galericiler Derneği Başkanı Necip İrdem, belediyenin kentteki bütün galericilere 14 Temmuz 2014'e kadar şehir içinden taşınmaları gerektiği konusunda tebligat gönderdiğini bildirdi. İrdem, başkan yardımcısı Kemal Dağ ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, Denizli Otomobilciler ve Galericiler İşyeri Yapı Kooperatifi ile ilgili bilgi verdi. Denizli Otomobilciler ve Galericiler İşyeri Yapı Kooperatifi ile İzmir yolu üzerinde bir galericiler sitesi kuracaklarını ifade eden İrdem, şöyle konuştu: "Beylerbeyi köyü yakınlarında aldığımız 98 dönüm alanın imar çalışmaları bittikten sonra 75 dönüm alana 130 iş yeri yapacağız. Ana yolun kenarında sosyal donatıları ile geniş oto galerileri olacak. Dükkanların en küçüğü 435 metre kare. 8 milyon lira arsa maliyeti oldu, daha inşaat maliyeti yok. Ama vergi ve KDV muafiyetinden dolayı çok hesaplı yapılacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: