Denizli'de Geçen Yıl Bin 375 Yangına Müdahale

DENİZLİ (AA) - Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin, 2013 yılı içerisinde bin 375 yangına müdahale ettiği bildirildi.

DENİZLİ - Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin, 2013 yılı içerisinde bin 375 yangına müdahale ettiği bildirildi. Denizli Belediyesinden alınan bilgiye göre, İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangınların yanı sıra trafik kazaları ve kurtarma operasyonlarına da katıldı. Bir yıl içerisinde toplam bin 375 yangına müdahale eden ekipler, ayrıca 174 trafik kazasına müdahale etti, 242 can kurtarma operasyonuna katıldı. 214 yangının çocukların ateşle oynaması sonucu çıktığı, 176'sının kasıtlı, 172'sinin sigaradan, 118'inin de elektrik kontağından çıktığı tespit edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: