Denizli'de ihaleler

Denizli'de bazı kurumlar, çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için ihale düzenleyecek.

Denizli'de bazı kurumlar, çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için ihale düzenleyecek.

Pamukkale Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi, 2 kalem yazıcı toneri dolumu için 9 Nisan 2012 Pazartesi günü saat 14.00'de ihale edecek.

Denizli İl Özel İdaresi Pamukkale Örenyeri Kültür ve Turizm İşletme Müdürlüğü, Naturel Park yüzme havuzları bakım ve personel hizmeti alımını, 9 Nisan Pazartesi günü saat 14.00'de yapacağı ihale ile gerçekleştirecek.

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, 10 Nisan 2012 Salı günü saat 10.00'da düzenleyeceği ihaleyle demir malzemesi alımı yapacak.

Reklam
Reklam

Pamukkale Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, rektörlük birimine VRF/VRV klima sistemi yapım işini 11 Nisan 2012 Çarşamba günü saat 10.00'da ihaleye çıkacak.

Denizli Orman Fidanlık Müdürlüğü, fidan üretim kabı alımı için 18 Nisan 2012 Çarşamba günü saat 10.00'da ihale yapacak.

Denizli 7. İcra Müdürlüğü, 19 Nisan 2012 Perşembe günü saat 09.00'da, bir borçtan dolayı hacizli olan taşınırı ihaleyle satacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: