Denizli'de İHH Ve MEDENİYAD Iftar Yemeği Verdi

DENİZLİ (AA) - Denizli Medeniyet ve İnsani Yardım Derneği (MEDENİYAD), İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı işbirliğiyle iftar yemeği verildi.

Denizli Medeniyet ve İnsani Yardım Derneği İnsani Yardım Vakfı işbirliğiyle iftar yemeği verildi. Özay Gönlüm Bulvarı üzerindeki otoparkta düzenlenen iftar sofrasında yaklaşık 2 bin kişi orucunu açtı. İlahilerin de söylendiği iftarda fakir ve muhtaçlara erzak yardımı yapıldı. Yemekte konuşan MEDENİYAD Başkanı Mehmet Ali Öner, İHH'nın 5. kez iftar yemeği verdiğini söyledi. "Ramazan Bereketi Yeryüzüne Yayılsın" sloganıyla düzenlenen yemeğin ramazan ayı boyunca çeşitli illerde devam edeceğini belirten Öner şöyle devam etti: "Ekiplerimiz, dünyanın çeşitli bölgelerinde kumanya dağıtımı, iftar organizasyonları, zekat-sadaka bağışı ve sağlık yardımı gibi bir dizi yardım faaliyetini gerçekleştiriyor. Kriz ve doğal afet bölgelerinde aşevi çalışmaları, yetimlerin desteklenmesi, çadır kent yardımı, gezici aşevi, günlük sıcak yemek dağıtımı ve yoksullukla mücadele eden bölgelerde ise gıda yardımlarının yanı sıra kalıcı yardımlar kapsamında iş edindirmeye yönelik çalışmalar da yapılıyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz