Denizli'de Servis Midibüsü Devrildi: 1 Ölü, 19 Yaralı

DENİZLİ (AA) - Denizli'de, fabrika işçilerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3'ü ağır 19 kişi yaralandı.

Denizli'de, fabrika işçilerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3'ü ağır 19 kişi yaralandı. Cankurtaran mevkisindeki bir halı fabrikasının işçilerini vardiya sonrası şehir merkezine götüren Sait Ciyancı olay yerinde öldü. Aralarında midibüs şoförü Cihancı'nın da bulunduğu 19 kişi ise ambulanslarla hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralılardan 3'ünün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kaza nedeniyle bir süre ulaşamın aksadığı Denizli-Antalya karayolu, ekiplerin çalışmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: