Denizli’de Sürücülere Ceza Yağdı

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin hafta boyunca yaptığı çalışmalarda başta hız ihlali olmak üzere 5 bin...

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin hafta boyunca yaptığı çalışmalarda başta hız ihlali olmak üzere 5 bin 905 araca işlem yapıldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün 07-13 Aralık tarihleri arasında yaptığı çalışmalarla ilgili rapor yayınladı. Rapora göre özellikle hız ihlalinden ve park yasağından verilen cezalar dikkat çekti. Açıklanan verilere göre bir hafta içerisinde 5 bin 905 araç kontrol edildi. Yapılan kontroller çerçevesinde 400 araç sürücüsüne hız ihlalinden, 32 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlalinden, 21 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu kullanmaktan, 425 araç sürücüsüne duraklama ve park yasağını delmekten, 15 araç ve motosiklet sürücüsüne emniyet kemeri ve kask takmamaktan, 138 araç sürücüsüne muayenesiz araç kullanmaktan, 18 araç sürücüsüne filmli cam kullanmaktan, 35 araç sürücüsüne yetersiz ehliyet ve alkollü araç kullanmaktan, 59 araç sürücüsüne de arızalı takograf ve taşıma sınırı üzerinde yük almaktan ceza kesildi.

Reklam
Reklam

Belirtilen tarihler içerisinde Denizli’de toplam 77 kaza meydana gelirken, bu kazalarda ölen olmadığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: