Denizli’de Sürücülere Ceza Yağdı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda 4 bin 678 araç...

Denizli Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda 4 bin 678 araç kontrol edilirken, sürücülere özellikle hız ihlalinden ceza kesildiği belirtildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 11-17 Ocak tarihleri arasında yapılan trafik denetimlerindeki verileri açıkladı. Açıklanan verilere göre bir hafta içerisinde 4 bin 678 araz kontrol edilirken, 287 araç sürücüsüne hız ihlalinden 31 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlalinden 8 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan, 1 araç sürücüsüne sürücüsüne duraklama ve park etmenin yasak olduğu yerlere park etmekten, 25 araç ve motosiklet sürücüsüne emniyet kemeri ve kask takmamaktan, 28 araç sürücüsüne ehliyetsiz, yetersiz ehliyet ve alkollü olarak araç kullanmaktan, 3 araç sürücüsüne görüşü engelleyici eşya, süs (filmli cam) kullanmaktan, 94 araç sürücüsüne muayenesiz araç kullanmaktan, 12 sürücüsüne durak harici ve fazla yolcu almaktan, 78 sürücü ve firmaya arızalı takograf ile taşıma sınırı üzerinde yük almaktan, 86 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunun diğer maddelerinden olmak üzere toplam 683 sürücüye ceza kesildiği bildirildi. Bu süreçte 19 araç çeşitli eksiklik ve sebeplerden dolayı trafikten men edilirken, 15 sürücü hakkında da suç tutanağı tutularak idari para cezası kesildiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: