Denizli'de süt dağıtımı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğinde düzenlediği Okul Sütü Programı çerçevesinde Denizli'deki okullarda ilk

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğinde düzenlediği Okul Sütü Programı çerçevesinde Denizli'deki okullarda ilk süt dağıtımı yapıldı.

Denizli'de anaokulu ve ilköğretim okullarında ücretsiz süt dağıtımına başlandı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü "Okul Sütü Programı" kapsamında, Atalar Sadettin Kıbrıslıoğlu İlköğretim Okulu'nda süt dağıtımı gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, yaptığı konuşmada, okul sütü projesinin önemli bir uygulama olduğunu belirterek, "Öğrencilerin sıralarında sütler eksik olmayacak. Bu konuda önemli bir adım atıldı. Süt sayesinde öğrenciler daha doğal, daha güvenli içecekleri içebilecek. Asitli içeceklerden uzak duracak" dedi.

Reklam
Reklam

Haftada 5 gün dağıtılacak olan sütler öğrencileri de sevindirdi.

Atalar Sadettin Kıbrıslıoğlu İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere süt dağıtımına, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yusuf Gülsever, Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici katıldı.

Denizli'de, 378 okulda anasınıfından 5. sınıfa kadar 82 bin 700 öğrenciye 8 Haziran'a kadar hafta içi her gün süt dağıtımı yapılacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: