Denizli'de "tefecilik" Operasyonu

Örgütlü olarak hareket ederek Denizli ve civar illerde tefecilik yaptığı iddia edilen 5 kişi tutuklandı.

Örgütlü olarak hareket ederek Denizli ve civar illerde tefecilik yaptığı iddia edilen 5 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir grubun bankalardan kredi kullanamayan vatandaşlara faiz karşılığı ödünç para verdiğini ve bu borçlar için kişilere ait menkul veya gayrimenkul gibi maddi değerleri teminat olarak ipotek aldıklarını tespit etti.

Yapılan çalışmalar kasamında bu işleri yaptığı belirlenen V.Ç. (48), S.Ö. (41), M.Y. (51), L.Y. (41), M.U. (32), A.M.S. (50), B.G. (44) gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Emniyette ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan V.Ç, S.Ö, M.Y, A.M.S, B.G, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, L.Y. ve M.U. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 151 çek, 19 senet, 50'şer sayfalı 43 cilt irsaliyeli fatura aslı, 8 tapu fotokopisi ele geçirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: