Denizli'de, "Türk Tenisinin Geldiği Nokta Ve Medyanın Spordaki Rolü" Konulu Panel Düzenlenecek

Pamukkale Tenis Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Turgay Mersin, 18 Kasım Pazar günü milli sporcuların ve spor duayenlerinin katılacağı

Pamukkale Tenis Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Turgay Mersin, 18 Kasım Pazar günü milli sporcuların ve spor duayenlerinin katılacağı "Türk Tenisinin Geldiği Nokta ve Medyanın Spordaki Rolü" konulu panel düzenleyeceklerini bildirdi.

Mersin, yaptığı yazılı açıklamada, Pamukkale Tenis Kulübü'nde yapılacak panelin moderatörlüğünü Erdoğan Arıkan'ın yapacağını, panele milli tenisçi Çağla Büyükakçay, TRT'den Cüneyt Kıran, Eurosport'tan Şevket Furkan Erbay ve tenis antrenörü Can Üner'in konuşmacı olarak katılacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Organizasyonun başarılı geçeceğine inandıklarını ifade eden Mersin, Türk tenisinin gelişimini ve medyanın spordaki rolünün profesyoneller tarafından sporseverlere aktarılacak olmasından dolayı son derece mutlu olduklarını kaydetti.

Panelin ardından milli tenisçi Çağla Büyükakçay'ın gösteri maçı yapacağı bildirildi.

Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: