Denizli'de Uyuşturucu Operasyonu

DENİZLİ (AA) - Denizli'de düzenlenen operasyonda, 8 kilo 336 gram esrar ile 561 kök kenevir bitkisi ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı.

Denizli'de düzenlenen operasyonda, 8 kilo 336 gram esrar ile 561 kök kenevir bitkisi ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesince farklı adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 8 kilo 336 gram esrar, 561 kök kenevir bitkisi, hassas tartı ve ruhsatsız av tüfeği ile bu tüfeğe ait 10 fişek ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 zanlı, sorgulanmalarının ardından "uyuşturucu madde ticareti yapmak" iddiasıyla sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz