Denizli'de Vergi Rekortmenleri Açıklandı

Denizli'de 2011 yılı Gelir Vergisi ve Gayrimenkul Sermaye İradı (GMSİ) rekortmenleri belli oldu.

Denizli'de 2011 yılı Gelir Vergisi ve Gayrimenkul Sermaye İradı (GMSİ) rekortmenleri belli oldu.

Denizli Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd Aruntaş, düzenlediği basın toplantısıyla vergi rekortmenleri ve beyanname bilgilerini açıkladı. Denizli Vergi Dairesi müdürlükleri ve mal müdürlükleri tarafından bu yılın Mart ayı içerisinde toplam 39 bin 260 adet gelir vergisi beyannamesi alındığını belirten Ali Cüneyd Aruntaş, "Alınan beyanname sayısına bakıldığında bir önceki yıla göre yüzde 13.47 oranında artış oldu. 2011 yılında alınan beyannamede toplam 60 milyon 80 bin 292 TL gelir vergisi tahakkuk ettirilmişken, bu yılın Mart ayında alınan gelir vergisi beyannamelerinde 71 milyon 685 bin 402 TL tahakkuk ettirildi. Gayrimenkul sermaye iradından alınan beyanname sayısı da bir önceki yıla göre yüzde 31.25 artış gösterdi" dedi.

Reklam
Reklam

Denizli'de 2011 yılı vergilendirme dönemi yıllık gelir vergisinde ilk 10 isimden, ilk iki ve 10.sıradaki mükellef adının açıklanmasını istemezken, 3.sırada Ceyhan Saldanlı, 4.sırada Habip Kızıltaş, 5.sırada Selim Erdoğan, 6.sırada Muammer Akçay, 7.sırada Muammer Özdemir, 8.sırada Mustafa Kaynak, 9.sırada da Ali Yağlı yer aldı. Gayrimenkul sermaye iradında ise ilk 10 şu isimlerden oluştu:

1.Himmet Akçay, 2.Hasan Kıbrıslıoğlu, 3.Arzu Palazca, 4.Osman Özgür, 5.Vedat Evran, 6.Selami Urhan, 7.Yılmaz Ekiz, 8.Cavit Özer, 9.Mustafa Tuncay ve 10.İhsan Cem.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: