Denizli’de yaklaşık 35 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Denizli’de bir kamyonun gizli bölmelerinde, 34 bin 552 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla...

Denizli’de bir kamyonun gizli bölmelerinde, 34 bin 552 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan sekiz kişiden yedisi tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık yedi aydır yürütülen projeli soruşturmanın sonucunda operasyon düzenledi. Denizli, Ağrı, Antalya ve Osmaniye illeriyle Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki eşzamanlı operasyonda Y.İ. (35), M.A. (20), M.Y. (31), F.D. (30), O.S. (27), B.D. (33), Y.Ü. (31) ve Y.T. (25) gözaltına alındı. Zanlıların ikamet ve kullandıkları bir kamyonda yapılan aramalarda, gizli bölmelere yerleştirilmiş 34 bin 552 paket faturasız kaçak sigara ve 3 paket gümrük kaçağı puro ele geçirildi. Sigaraların saklandığı zulalı kamyona da el koyuldu. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Y.T. serbest bırakılırken diğerleri tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz