Denizli'de Yamaç Paraşütü Kazası

DENİZLİ (AA) - Pamukkale'de yamaç paraşütünün hakimiyetini kaybeden ve 20 metre yükseklikten düşen genç, ağır yaralandı.

DENİZLİ - Pamukkale'de yamaç paraşütünün hakimiyetini kaybeden ve 20 metre yükseklikten düşen genç, ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre, paraşüt sporu için Pamukkale'ye gelen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Beden Öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi Mustafa Eray Ünal (22), yamaç paraşütü yapmak için 300 metre yükseklikteki Dinamit Tepesi'ne çıktı. Ünal, atlayışını başarılı bir şekilde yaptıktan bir süre sonra paraşütünün hakimiyetini kaybederek düşmeye başladı. Kurtulmak için yedek paraşütünü açan Ünal, Hierapolis Antik Kenti ören yeri yakınlarında yaklaşık 20 metrelik mesafeden yere sert bir şekilde düştü. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi'nde kadırılan Ünal'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: