Denizli'de Yaz Spor Okullarına 3 Bin 800 Kişi Başvurdu

Denizli Belediyesi'nin "öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak ve yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla" düzenlediği yaz

Denizli Belediyesi'nin "öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak ve yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla" düzenlediği yaz spor okullarına 3 bin 800 kişinin başvurduğu bildirildi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini istediklerini ifade ederek, "Hedefimiz önümüzdeki yıllarda bu kurslarda 10 bin çocuğa spor yaptırtmak" dedi.

Çocukların mutlaka bir branşta spor yapması gerektiğini ifade eden Zolan, çocukların fiziken ve ruhen sağlıklı olmasını istedikleri için çocuklara spor yaptırdıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Yaz spor okullarının voleybol, basketbol, tenis ve atletizm branşlarında düzenlendiği kaydedildi.

Muhabir : Fatma Karakış / Mustafa Dermencioğlu / Halil Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: