Denizli'deki Cinsel Istismar Ve Hürriyetten Yoksun Bırakma Davasında Karar

DENİZLİ (AA) - Denizli'de, kızının tecavüze uğradığını iddia eden kişinin, zanlının serbest bırakılması üzerine internette başlattığı "Kızım için adalet istiyorum"

Olay A.İ, dayısına götürmesi için akrabası A.Ç'ye bıraktığı 16 yaşındaki kızı H.İ'nin teslim edilmemesi ve kendisine ulaşılamaması üzerine savcılığa başvurmuştu. Başlatılan incelemede, H.İ'ye alkollü içki ve uyuşturucu hap verdiği, zorla beraber olduğu iddiaları üzerine gözaltına alınan A.Ç. tutuklanmıştı. Zanlı, avukatının itirazı dolayısıyla 9 gün cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakılmıştı. Daha sonra A.İ'nin sosyal paylaşım sitelerinden başlattığı "Kızım için adalet istiyorum" başlıklı kampanya, birçok sivil toplumu kuruluşu ve kişiden destek görmüş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da davaya müdahil olmuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: