Denizli'deki Doktora Ve Annesine Darp Iddiası

Denizli Sağlık-Sen Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, Çivril'e bağlı Kıralan beldesinde Belediye Başkanı Bayram Gümüş'ün bir sağlık çalışanı ve annesini

Denizli Sağlık-Sen Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, Çivril'e bağlı Kıralan beldesinde Belediye Başkanı Bayram Gümüş'ün bir sağlık çalışanı ve annesini darp ettiği yönündeki iddialar üzerine açıklama yaptı.

Koçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada darp edildiği iddia edilen sağlık çalışanına destek olmak için belediye başkanı hakkında sendika olarak suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

Kıralan beldesinde görev yapan doktor Soner Er ve annesi Zeliha Er, Kıralan Belediye Başkanı Bayram Gümüş tarafından darbedildiklerini iddia ederek suç duyurusunda bulunmuş Bayram Gümüş, suçlamayı kabul etmemişti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / İbrahim Süzer / Emre Umurbilir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: