Denizli'den Kısa Kısa

DENİZLİ (AA) - Honaz Belediyesi'nin başlattığı Çarşı Meydanı ve Atatürk Caddesi düzenleme projesinin yüzde 85'i tamamlandı.

DENİZLİ - Honaz Belediyesi'nin başlattığı Çarşı Meydanı ve Atatürk Caddesi düzenleme projesinin yüzde 85'i tamamlandı. Honaz Belediyesi'nin "vizyon proje" olarak kabul ettiği Çarşı Meydanı ve Atatürk Caddesi düzenleme projesinde sona yaklaşıldı. Honaz Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından alana yaklaşık 400 mevsimlik çiçek ve ağaç dikildi. Dekoratif taşlarla süslenecek alanda, çiçek dikiminin ardından çimlendirme çalışmaları yapıldı. Peyzaj çalışmalarının yapıldığı meydan düzenlemesinin yüzde 85'i tamamlandı. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ilçenin alt ve üst yapı, temizlik ve düzeni kadar yeşil çevreye de önem verdiklerini belirtti. - Honaz'daki sulama kanalı kullanıma hazır Honaz'da tarımsal sulama yapılan arazilerde sulama kanalı yapım ve onarım çalışmalarının sona erdiği bildirildi. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ilçe sınırları içerisinde yer alan tarım alanları, bağ ve bahçelerde sulama suyu kanallarının çok önemli olduğunu ve bu nedenle sulama kanalı inşaatı ve tamiratlarının hızla gerçekleştirilerek, sona erdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: