Denizli'den Kısa Kısa

DENİZLİ (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Acıpayam Şubesi, öğrencilere havacılığı sevdirmek için ücretsiz model uçak kursu düzenledi.

Turizm meslek lisesi öğrencileri ikinci oldu Antalya'da düzenlenen "8. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması"nda Pamukkale Sema Abdurrahman Karamanlıoğlu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinin mutfak kategorisinde ikinci oldu. "Mutfak ve kat hizmetleri" kategorilerinde yarışmaya katılan lise öğrencilerinden Onur Özkan, Cemal Şahin Girgin ve Muhammet Alperen Göktaş'tan oluşan ekip, mutfak kategorisinde "Mantarlı Tatlı Acı Soslu Permesan Peynirli Bukle Çipura" ile katıldı. Çipura filetosunun içine permesan mantar ve peynir ile sos katarak rulo yapan genç aşçılar, ikinci oldu. "Kat Hizmetleri" kategorisinde ise Serenay Çaylı, Selen Avgın, Hatice Türkoğlu, Elif Koruk ve Songül Köktaş'tan oluşan ekip ise yatak yapma, havlu katlama yarışmalarında 4'üncü oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: