Denizli'den Kısa Kısa

DENİZLİ (AA) - Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde bir hastaya, "yeni MR uyumlu kalp pili" takıldığı bildirildi.

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bir hastaya, "yeni MR uyumlu kalp pili" takıldığı bildirildi. PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bekir Serhat Yıldız, gazetecilere açıklamasında, boyun fıtığı tedavisi gören hastaya, bu süreçte MR çekilmesi nedeniyle normal kalp pili takılamadığını belirtti. Bu nedenle, hastaya ameliyatla "yeni MR uyumlu kalp pili" takıldığını kaydeden Yıldız, Denizli'de ilk kez bu uygulamanın yapıldığını, PAÜ Kardiyoloji Aritmi Merkezi'nin, alanında uluslararası önemde bir merkez olma yolunda hızla ilerlediğini ifade etti. -Acıpayam Esnaf ve Sanayi Spor Kulübü hentbol takımının başarısı Acıpayam Esnaf ve Sanayi Spor Kulübü hentbol takımı, Minik Erkekler Ligi'nde il birinciliğine ulaştı. Takım antrenörü Ayhan Koç, Denizli'de 9 takımın katıldığı ve çift devre yapılan müsabakalar sonunda il şampiyonu olduklarını belirtti. Öğrencilerini, gösterdikleri başarılı performanstan dolayı kutlayan Koç, Denizli'yi temsilen katılacakları, 1-5 Temmuz'da Alanya'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'nda derece için mücadele edeceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: