Denizlili milli atletin büyük başarısı

DENİZLİ (İHA) - Denizli Belediyespor'un başarılı atleti Ümmü Kiraz, 10 Temmuz'da Çek Cumhuriyeti'nde yapılacak Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonası'na katılacak.

Milli Takım Antrenörü Bülent Şenkibar ile Niğde'de yarışmaya hazırlanan milli atlet Ümmü Kiraz'a, Denizli Belediyespor'un diğer sporcusu Fatma Yılmaz eşlik ediyor. Niğde Demirkazık Kamp Merkezi'nde yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren Ümmü Kiraz, geçen sene 36. olduğu yarışlarda bu sene daha iyi bir derece elde etmek istediğini söyledi.

Denizli Belediyespor Atletizm Antrenörü Bülent Şenkibar, Ümmü Kiraz'dan bu şampiyonada daha başarılı sonuçlar beklediklerini ifade ederek, "Ümmü Kiraz daha önce Avusturya'da yapılan şampiyonada 36. olmuştu ama bu sene daha yukarılarda yer alacak. Çalışmalarımızı bu yönde yaptık" dedi.
Milli atlet Ümmü Kiraz ise Denizli'yi ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini belirterek, "Ben elimden geleni yapacağım. Milli takım kampında çok iyi bir çalışma dönemi geçirdim. Çek Cumhuriyeti'nden başarılı sonuçlar alarak dönmek istiyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam