Denizli'nin transfer listesi!

Beşiktaş'ta Başkan Yıldırım Demirören'in Teknik Direktör Mustafa Denizli ile evinde bir araya geldiği ve transfer çalışmaları hakkında bilgi verdiği öğrenildi. Yaklaşık iki saat süren görüşmede Denizli'nin kadroyu Bobo'nun yerine bir santrfor, Zapotocny'nin yerine de bir stoperle takviye edilmesini istediği belirtildi.

Denizli'nin "Kadromuz Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilecek düzeyde. Bir hücum ve bir de defans oyuncusuyla daha da güçleniriz" dediği, Demirören'in ise "Evertonlu Saha ile görüşmelerimiz olumlu geçti. Sadece ailesi Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor. İkna etmek için çalışıyoruz" karşılığını verdiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Beşiktaş'ın Fransız golcü Saha'nın transferini gerçekleştirememesi halinde alternatifini de belirlediği ortaya çıktı. Barcelona'da yedek kalan, geçen sezon da 11 maçta ilk onbirde oynayıp 3 gol atan İzlandalı Gudjohnsen'in Saha'nın alınamaması halinde transfer edileceği ileri sürüldü.

Siyah - Beyazlıların Zapotocny'i göndermeleri halinde de yerine Bayer Leverkusen'da geçen sezon 11 maçta 1 gol atan Karim Haggui'ye yönelecekleri ifade edildi.

Görüşmede Mehmet Topuz konusunun da açıldığı ve Denizli'nin "Mehmet topuz transferi gerçekleşmedi diye canımızı sıkmamıza gerek yok. Zaten çok gerekli bir transfer değildi, Beşiktaş takımının başarılı olmak için Mehmet topuz'a ihtiyacı yok" dediği belirtildi.