Denizli'nin üçüncü endüstri meslek lisesi için bağışlar devam ediyor

Denizli’de tamamı hayırseverlerin katkısıyla yapılması planlanan üçüncü endüstri meslek lisesine hayırseverlerin katkısı devam ediyor. Gün...

Denizli’de tamamı hayırseverlerin katkısıyla yapılması planlanan üçüncü endüstri meslek lisesine hayırseverlerin katkısı devam ediyor. Gün Gıda İhtiyaç Maddeleri Sanayi adına işadamı İsmail Gün de valilikte protokol imzaladı. İmza törenine Vali Yavuz Erkmen, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Bayındırlık ve İskan Müdürü Ahmet Uçmaklı ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da katıldı.
Törende konuşan Vali Erkmen, “Bugün 43. protokolümüzü imzalayacağız. İsmail Gün arkadaşımız, 75 bin lira katkıda bulunuyor. Kendisine hem Denizlililer adına hem de okulda okuyacak çocuklarımız adına teşekkür ediyoruz.” dedi. Hayırsever işadamı Gün de eğitime katkı sağlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından protokole imzalar atıldı.
Göveçlik Mahallesi'nde yapılması planlanan endüstri meslek lisesi, toplam 5 milyon liraya mal olacak. Tamamı hayırseverlerin yardımıyla yapılması planlanan okula 75 bin lira bağışlayanların ismi sınıflara verilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz