Denizlispor 1 Puana Sevindi

PTT 1. Lig’de 26. hafta maçında evinde Kartalspor’u ağırlayan Denizlispor, rakibinin üstün futbolu ve iki...

PTT 1. Lig’de 26. hafta maçında evinde Kartalspor’u ağırlayan Denizlispor, rakibinin üstün futbolu ve iki topunun direkten döndüğü maçta 1 puana seviniyor.

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor, son haftalardaki çıkışını sürdürmek için çıktığı Kartalspor maçında oynadığı kötü futbola rağmen aldığı 1 puanın sevincini yaşıyor. Son 4 haftada 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak önemli bir çıkış yakalayan yeşil siyahlı ekip, düşme hattındaki Kartalspor ile 1-1 berabere kalarak yenilmezlik serisini sürdürdü. Aldığı 1 puanla 33 puana yükselen Denizlispor, play off için de umutlarını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, "Bizim buradaki alacağımız puana göre kendi acımızdan lig biraz daha şekillenecekti. İkinci yarı biriz daha iyi oynamaya çalıştık. Skoru kendi lehimize çevirmeye çalıştık. Bunda da belli dönemlerde etkili olduk. Attığımız golden sonra oyunu biraz daha kontrol altında tutuk ancak talihsiz bir penaltı ile berabere kaldık.Özellikle kendi sahamızdaki maçlarda 3 puan almak için daha fazla çalışmamız gerekiyor. Biz her maç için özel konsantre oluyoruz. Bundan sonraki haftalarda da tek tek maçları analiz edip 3 puanı alan takım biz olmak istiyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz