Denizlispor 5 Haftadır Kazanamıyor

Denizlispor, ligde oynadığı son 5 karşılaşmada galibiyet yüzü görmeyerek 14. sıraya geriledi.PTT 1. Lig ekiplerinden...

Denizlispor, ligde oynadığı son 5 karşılaşmada galibiyet yüzü görmeyerek 14. sıraya geriledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor son 5 haftada galibiyete hasret. Ligde 10.hafta sonunda 12 puanla 14. sırada bulunan yeşil-siyahlılar, kendi saha ve seyircisi önünde 5.haftada sadece Göztepe’yi 1-0 yenerken, bu haftadan sonra oynadığı Kartalspor ve Boluspor maçlarını kaybetti, Çaykur Rizespor, Samsunspor ve Torku Konyaspor karşılaşmalarından beraberlikle ayrıldı. Ligin son 5 haftasında aldığı beraberliklerle sadece 3 puan toplayabilen Denizlispor, ligin 14. sırasına geriledi. Oynadığı son 5 maçta sadece 3 gol atan Yeşil siyahlılar, kalesinde 5 gol gördü.

Reklam
Reklam

PTT 1. Lig’in 11. haftasında Pazar günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Denizlispor çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Teknik direktör Selahattin Dervent yönetiminde bu maça hazırlanan Denizlispor, galibiyet hasretine son vermenin hesaplarını yapıyor. Ligde yenilmeyecek takım olmadığını belirten Selahattin Dervent, “Kayseri Erciyesspor maçına iyi hazırlanıyoruz” dedi. Yeşil siyahlı ekipte genç stoper Berkay Can cezası sebebiyle Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemeyecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: