Denizlispor Avantajı Kaçırdı

PTT 1. Lig’de 26. hafta maçında evinde Kartalspor’u ağırlayan Denizlispor, son dakikalarda yediği golle 1...

PTT 1. Lig’de 26. hafta maçında evinde Kartalspor’u ağırlayan Denizlispor, son dakikalarda yediği golle 1 puana razı olurken, Play-off yolunda ağır bir yara aldı.

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor, Kartalspor ile evinde karşılaştığı maçta etkili bir futbol ortaya koyamadı. Maç boyunca pozisyon bulmakta zorlanan iki ekip, golleri de duran toplarda buldu. Alınan 1 puanın ardından Denizlispor 33 puana yükselirken, Kartalspor da 25 puana yükseldi.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kartalspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, “Bizim açımızdan çok önemli bir 90 dakikaydı. Puan cetvelimizdeki yerimizden dolayı bugün burada kazanmamız gerekiyordu. İlk yarı çok dengeli gitti. İkinci yarı biz daha üstün onadık ancak yediğimiz gol, düzenimizi bozdu. İki tane topumuz direkten döndü. Bir tane penaltımız verilmedi. Ancak hakemin kararına saygı gösteriyoruz. İkinci yarıdaki oyunumuzla 3 puanı kaçıran taraf biz olduk. Son 8 haftada müthiş bir mücadele bizi bekliyor. Ligde kalma adına kendimize üst sıralara atma adına çok daha iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Bu maç örnek oldu. İnşallah bundan sonraki haftalarda bu mücadeleyi sergileriz” dedi.

Reklam
Reklam

Kartalsporlu futbolcular Ethem ve İlhan iyi oynadıkları maçta 3 puan alamadıkları için üzgün olduklarını söylediler.

DENİZLİSPOR CEPHESİ

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent ise, “Bizim buradaki alacağımız puana göre kendi acımızdan lig biraz daha şekillenecekti. İlk yarı itibariyle başladığımız kadroda hızlı ataklarla sonuca gitmeye çalıştık. İlk 45 dakika içerisinde az pozisyon bulduk. İstediğimiz oyun kurgusunu sahaya yansıtamadık. İkinci yarı biriz daha iyi oynamaya çalıştık. Skoru kendi lehimize çevirmeye çalıştık. Bunda da belli dönemlerde etkili olduk. Ancak kısır bir oyun görüntüsü vardı. Her iki gölünde duran toptan olması bunun göstergesidir. Attığımız golden sonra oyunu biraz daha kontrol altında tutuk ancak talihsiz bir penaltı ile berabere kaldık. Kendi sahamızda bu kadar beklediğimizden daha az etkili bir maçta bir puan almak bizim için iyi oldu” diye konuştu.

Denizlisporlu futbolcular Ömer ve Yasin de evlerinde kötü bir maç çıkardıklarını belirterek alınan 1 puanın iyi olduğunu söylediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz