Denizlispor Barbekü Partisinde Buluştu

Denizlisporlu futbolcular, Çaykur Rizespor maçı öncesi barbekü partisi ile yorgunluk attı.PTT 1.Lig’de Pazar günü...

Denizlisporlu futbolcular, Çaykur Rizespor maçı öncesi barbekü partisi ile yorgunluk attı.

PTT 1.Lig’de Pazar günü sahasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Çaykur Rizespor’u kendi evinde oynayacağı maç öncesi Denizlispor’da moral buldu. Denizli Emniyet Müdürlüğü ile Denizli Belediyesi, Denizlisporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticilere Çamlık Mesireliği’nde barbekü partisi verdi.

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ve yöneticilerin katıldığı barbekü partisinde futbolcular bahardan kalma bir günde stres ve yorgunluk attı. Bazı futbolcular arkadaşlarına kendi elleriyle köfte yedirirken, bazı oyuncular da ağaçların arasında gezerek stres attı.

Reklam
Reklam

Barbekü partisinde Denizlisporlu futbolcuların oldukça moralli oldukları gözlenirken, Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, "Samsunspor maçı öncesi kenetlenen camiamız, futbol takımının başarısı için elinden geleni yapıyor. Boluspor maçında da yenilmemiz takımı biraz daha kenetledi. Çaykur Rizespor’u kendi seyircimiz önünde yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Denizlispor takım kaptanı Veli Acar da, Çamlık Mesireliği’nde stres attıklarını söyleyerek, Çaykur Rizespor maçı öncesi futbolcular adına galibiyet sözü verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: