Denizlispor Çıkış Peşinde

Denizlispor evinde oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor’da Cumartesi günü...

Denizlispor evinde oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor’da Cumartesi günü oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Ligde son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan ve 5 hafta üst üste yenilmeyerek üst sıralara doğru çıkışa geçzen yeşil siyahlı ekip, geçen hafta Torku Konyaspor’a yenilerek yeniden alt sıralara yaklaştı. Bu hafta evinde Kayseri Erciyesspor’u ağırlayacak olan Denizlispor, bu maçtan 3 puan almak istiyor. Yönetimin galibiyet primini 100 bin TL’ye çıkarması takımda moralleri yükseltirken, futbolcuların istekli hali göze çarpıyor.

Reklam
Reklam

Ligde her takımın her takımı yenebildiğini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, “Biz bu ligde her takımı yenebilecek güçteyiz.Bu hafta da önemli bir maça çıkıyoruz. Ligin lideri Erciyesspor, iyi futbol oynayan bir takım. Ancak evimizde taraftarımızın da desteğiyle Erciyesspor’u yenecek güçteyiz. İnşallah oynayacağımız iyi futbolla maçı kazanan takım biz oluruz” dedi.

Öte yandan kinci yarının başında Sanica Boru Elazığspor’dan transfer edilen Atahan Menekşe’nin antrenmanda sakatlandığı ve sezonu kapattığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: