Denizlispor Deplasmanda Galibiyeti Unuttu

PTT 1. Lig’in 27. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor’a 2-0 yenilen Denizlispor, deplasmandaki kötü gidişe bu...

PTT 1. Lig’in 27. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor’a 2-0 yenilen Denizlispor, deplasmandaki kötü gidişe bu maçta da son veremedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’un deplasmandaki kötü gidişi sürüyor. Sezonun başından bu yana deplasmanda sadece ligin ikinci haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u yenebilen yeşil-siyahlı ekip, daha sonra oynadığı 13 deplasman maçından 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Bu süreçte deplasmanda 10 gol atan Denizlispor, kalesinde 20 gol görerek averajda da kötü bir istatistik yakaladı. Deplasmanda oynadığı 14 maçta sadece 9 puan toplayabilen yeşil-siyahlılar, toplamda aldığı 33 puanın 24’ünü kendi evinde kazandı.

Reklam
Reklam

Deplasmandaki kötü gidişe Torku Konyaspor maçı ile son vermeyi istediklerini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, “6 puanlık bir maç olarak değerlendiriyorduk. Torku Konyaspor’un iç sahadaki düşük performansından faydalanmak istiyorduk. Kendimizin dış saha performansının düşüklüğünü de bu maçta üstümüzden atmak istiyorduk. Ancak yaptığımız hatalar neticesinde 2 gol yiyerek sahadan mağlup ayrıldık. Bir şekilde artık deplasmanda da 3 puana ulaşmamız gerekiyor” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: