Denizlispor galibiyet peşinde

Turkcell Süper Ligi'nin 19. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Denizlispor'da tek hedef galibiyet.

Ligin ilk yarısında cezası sebebiyle Antalya'da oynadığı ve 1-0 mağlup olduğu Konyaspor karşısında galibiyete şartlanan Yeşil-siyahlılar, hem ikinci yarının ilk puanını hem de ilk yarıdaki maçın rövanşını almak istiyor. Dün öğle saatlerinde Konya'ya giden ve bugün son bir idman yapan Denizlispor'da tek eksik, sakatlığı süren Selahattin. Cezalı oyuncunun bulunmadığı Yeşil siyahlı ekipte, Teknik Direktör Mehmet Kulaksızoğlu'nun, Gaziantepspor maçı kadrosunda değişikliğe gitmemesi bekleniyor. Konyaspor karşısında 4-1-4-1 sistemiyle oynamayı planlayan Mehmet Kulaksızoğlu, forvette Karel Kroupa'ya yer verecek. Gaziantepspor mağlubiyetini Konyaspor deplasmanında telafi etmek istediklerini belirten Mehmet Kulaksızoğlu, "Hafta boyunca iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Selahattin dışında eksiğimiz yok.

Reklam
Reklam

Konyaspor maçından istediğimiz sonucu almamız, ondan sonra oynayacağımız Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray maçları açısından çok önemli" dedi.
Denizlispor'un Konyaspor karşısında, Süleyman, Ahmet Çağıran, Roman, Erman, İbrahim Çelik (Murat Karakoç), İbrahim Ege, Bülent Ertuğrul, Tomas, Yusuf, Serhat, Karel Kroupa onbiriyle çıkması bekleniyor.