Denizlispor Galibiyete Kilitlendi

Denizlispor, PTT 1. Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçını kazanarak ligde rahat bir...

Denizlispor, PTT 1. Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçını kazanarak ligde rahat bir nefes almak istiyor.

PTT 1. Lig’in 33. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarının tamamladı. Düşme hattından kurtulmak için MKE Ankaragücü’nü yenmekten başka çaresi olmayan Denizlispor, hafta boyunca galibiyete kilitlendi. Alacağı galibiyet ile PTT 1. Lig’de kalmayı garantilemek isteyen yeşil-siyahlılarda eksik oyuncu bulunmuyor.

Takımının hafta boyunca galibiyete inandığını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, “Biz bu maça 3 puan için çıkıyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana mağlup olmadık ve 2 haftada 4 puan aldık. MKE Ankaragücü’nü de yenerek ligde kaldığımızı ilan etmemiz lazım. İnşallah bu maçı alacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Pazar günü saat 15.30’da başlayacak olan ve Abdullah Yılmaz’ın yöneteceği maça Denizlispor’un şu ilk 11’le çıkması bekleniyor:

“İsmail Şahmalı, Malikov, Hasan Demir, Berkay Can, Ahmet Burak, İsmail Haktan, Veli, Hüseyin, Onur, Üstün, Kingsley.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz