Denizlispor Haftalar Sonra Güldü

PTT 1. Lig’in 12. haftasında Denizlispor kendi evinde Adanaspor’u ikinci yarıda attığı golle 1-0 yenerek...

PTT 1. Lig’in 12. haftasında Denizlispor kendi evinde Adanaspor’u ikinci yarıda attığı golle 1-0 yenerek 6 hafta sonra galip geldi.

Ligdeki son 6 maçında galip gelemeyen Denizlispor, taraftar desteğiyle çıktığı Adanaspor maçını 56. dakikada Can’ın attığı golle 1-0 kazanarak puanını 15’e çıkardı. Maçtan sonra yeşil-siyahlı futbolcular galibiyet sevincini taraftarlarıyla kutlarken, Adanasporlu az sayıdaki taraftarlar teknik direktör Levent Eriş ve futbolculara tepki gösterdi. Teknik direktör Levent Eriş bazı taraftarlar arasında tartışmalar yaşandı.

Reklam
Reklam

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, kazanmak için sahaya çıktıklarını anlatarak, “Haftalardır iyi gidiyorduk. Geçen hafta Çaykur Rizespor’u yenerek Denizlispor maçına çıktık. Zaman zaman bu tür mağlubiyetler olur. Denizlispor’u tebrik ediyorum. Adanaspor Başkanı ile görüşerek Adanaspor’daki görevime son vermek istiyorum. Adanaspor’un geleceğini kurtarmak için göreve geldim. Ancak Türkiye’deki sorunların en büyüğü günlük değerlendirmeler. Başkanımıza teşekkür ederek Adanaspor’dan ayrılacağım. Adanaspor’un bundan sonra daha iyi yerlerde olmasını temenni ederim” dedi.

Adanasporlu futbolcu Okan, Denizli’ye puan almak için geldiklerini ancak mağlup olduklarını belirterek, “5 haftadır namağlup yolumuza devam ediyorduk. Denizlispor maçına da en az 1 puan için gelmiştik ancak puan almayı başaramadık. Puan alamadığımız için üzgünüz” şeklinde konuştu.

Adanasporlu futbolcu Güngör, ise mağlup oldukları için üzgün olduklarını ifade etti.

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, bu maça iyi hazırlandıklarını ifade ederek, “Geçmiş haftalarda olduğu gibi büyük ciddiyet, arzu ve istekle maça hazırlandı. Rakibimizi iyi analiz ettik. Kontratak yönünden güçlü bir takımla oynadık. Kazanmak için yapılması gerekenleri yaptık. Futbolcularım iyi mücadele etti. Her geçen gün daha iyi oynuyoruz. Son dakika sendromunun olmadığını gösterdik. Kazandığımız için çok mutluyuz. Denizlispor taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Adanaspor’a da kalan maçlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Denizlisporlu futbolcu İsmail, zor bir maç oynadıklarını belirterek, “Son dakikada yine gol yeme korkusu yaşadık. Artık geride kalan maçları kazanarak üst sıralara çıkmak istiyoruz. 3.lig ve amatörlerde şaş sınırının kaldırılmasını istiyoruz. Bu sınır geldiği günden beri milli takımda başarı gelmiyor” açıklamasında bulundu.

Maçtaki tek golün sahibi Denizlisporlu futbolcu Can, “Uzun süreden sonra galip geldik. Bu bizim için çok sevindirici. Bundan sonra da çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Beni sevmeyen taraftarların olduğunu biliyorum. Emeğime saygı gösterilmesini istiyorum. Küfür etmesinler, destek olsunlar” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: