Denizlispor-Kasımpaşa maçı sonrasında olaylar çıktı

DENİZLİ (İHA) - Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında bu akşam Denizlispor ile Kasımpaşa arasında yapılan karşılaşma sonrasında olaylar çıktı.

Kasımpaşa'nın ev sahibi Denizlispor'u 1-0 mağlup ettiği maçtan sonra, her iki takım futbolcularının soyunma odasına gitmesinin ardından, Kasımpaşa takımının futbolcularını ve teknik heyetini bekleyen otobüs, bir grup taraftar tarafından taş yağmuruna tutuldu. Polisin müdahale ettiği olayda otobüsün 3 camı, isabet eden taşlar nedeniyle kırıldı. Otobüste hasar meydana gelirken, bir polisin silahıyla havaya ateş etmesi üzerine ortam gerildi. Kasımpaşa soyunma odasının bulunduğu bölgeye başta Çevik Kuvvet olmak üzere çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Konuk ekibin futbolcuları bir süre soyunma odasında kalırken, polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Otobüsün kırılan camları geçici olarak bantlarla tutturulmaya çalışıldı.

Reklam
Reklam

TFF temsilcisi, emniyet ve özel güvenlik yetkilileri ile olayların ardından bir süre görüşürken, Kasımpaşa takımı, stadın boşaltılmasının ardından stattan ayrıldı.