Denizlispor- Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 28. haftasında kendi sahasında Kayseri Erciyesspor’a 2-1 yenilen Denizlispor, düşme hattına iyice...

PTT 1. Lig’in 28. haftasında kendi sahasında Kayseri Erciyesspor’a 2-1 yenilen Denizlispor, düşme hattına iyice yaklaştı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, maçın en şanssız anlarının ilk dakikalar olduğuna dikkat çekerek, “İlk 25 dakikada 3 tane gol oldu. Biz daha fazla gol atabiliriz diye düşünüyorum. Bugün mağlubiyete üzülmek istemiyorum. Ancak galibiyeti kaçıran taraf olduğumuz için üzülüyorum. Sadece ikinci yarı 6 tane yüzde yüzlük gol pozisyonunu kaçırdık. Bunlar futbolda var. Bundan daha az gol pozisyonuna girip gol attığımız maçlarda oldu. Kayseri Erciyesspor’u tebrik ediyorum şampiyonlukta başarılar diliyorum, futbolcularımın hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Denizlisporlu futbolcu Yasin Görkem ise, “10 dakikada kalemizde iki tane gol gördük” diyerek, “Ancak daha sonra etkili oynamaya başladık. Nitekim golde bulduk. İkinci gol için savaştık ancak sahadan puansız ayrılan taraf olduk. Ligi bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

KAYSERİ ERCİYESSPOR CEPHESİ

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Selahattin Dervent ise, çok fazla gol pozisyonu verdiklerini belirterek, “Sahadaki futbol anlamında ciddi hayat kırıklığı yaşıyorum. Çok gol pozisyonu verdik. Çok net pozisyonlar verdik. Bugün şanslı olduğumuz için maçı kazandık. Denizlispor atakları değerlendirse buradan farklı bir mağlubiyetle ayrılabilirdik. Denizlispor’u tebrik ediyorum. Ben bu kötü oyunda hava sıcaklığının etkili olduğunu düşünüyorum. Biz Kayseri’de 8-9 derecede çalışırken burada 20 derece gibi bir sıcaklık bizi olumsuz etkiledi. Şampiyonluk yolundaki bir takımın bu kadar pozisyon vermemesi gerekirdi. Önemli bir engeli açtık.Bundan sonra önemli olan konu 3 puandır” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Kayseri Erciyessporlu futbolcu Veysel de, kötü futbola rağmen alınan 3 puanın çok değerli olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: