Denizlispor Kulübü Başkanlığı’na Hasan Kıbrıslıoğlu seçildi

Bank Asya 1. Lig kulüplerinden Denizlispor'un olağanüstü genel kurulunda, başkanlığa Hasan Kıbrıslıoğlu seçildi. EGS Kültür...

Bank Asya 1. Lig kulüplerinden Denizlispor'un olağanüstü genel kurulunda, başkanlığa Hasan Kıbrıslıoğlu seçildi. EGS Kültür ve Kongre Salonu'ndaki kurula AK Parti Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Osman Zolan, Kulüp Başkanı Salih Amiroğlu, işadamları, eski başkanlar ve üyeler katıldı.
Burada bir konuşma yapan Vali Erkmen, takımı zorlu geçecek bir sezonun beklediğini ifade ederek, “Bu yüzden güçlü olmamız lazım. İlle de şampiyonluk iddiasıyla çıkmak doğru değil ama Denizlispor'a her zaman şampiyonluk yakışır. Bazen hiç haketmedik yorumları okuduğumuz zaman üzülüyoruz. Bunların konuşulacağı, yorum yapılacağı yer kongrelerdir. Birlik beraberliğin olduğu yerde başarı gelir. Herkes bir tarafa çekerse sonucunda başarısız olunur. Ne olur birbirinizi üzmeyin.” dedi.
Dîvan başkanlığını Tanju Beştaş'ın yaptığı olağanüstü genel kurula, bin 346 üyeden 362'si katıldı. Tek listenin sunulduğu kurulda oy kullanan 223 üyenin tamamının desteğini alan Kıbrıslıoğu, Denizlispor'un yeni başkanı seçildi. Ardından bir açıklama yapan Kıbrıslıoğlu, bu sezon ille de şampiyonluk parolasıyla yola çıkmayacaklarını söyledi: “Camia olarak birleşirsek, başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Öncelikle çalışmak, birlikte olmak ve hedefe koşmak zorundayız. İlla şampiyon olacağız demiyoruz ama amacımız tabii ki şampiyonluk. Denizlispor'un borcunun yönetilebilir olduğunu düşünüyoruz, onun için buradayız.”
Hasan Kıbrıslıoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Rıdvan Erdemir, Ali Değirmenci, Feridun Basmacı, Hikmet Çelikkol, Mehmet Ekizler, Fehmi Saldanlı, Mehmet Emin Özer, Cengiz Ayyavuz, Osman Zurlu, Ömer Üzel, Ali Sulayıcı, Ali Yaman, Serkan Başbuğ, Uğur Bağbaşlıoğlu, Turgay Mersin, Zafer Gökşin, Gökhan Gökşin, Coşkun Caner, Oğuzhan Katrancı, Mehmet Baykent, Kadir Özhan, Yurdal Duman, Mustafa Küçüker ve İrfan Arslan.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz